Alkolås

TotalCar levererar alkolås från de flesta ledande tillverkarna, antingen som fristående enheter eller integrerade till våra fleet managent system.

.

Dräger

En av de marknadsledande tillverkarna som erbjuder ett brett sortiment av alkolås. Bland dessa finns Dräger Interlock XT som är ett lättinstallerat och högkvalitativt alkolås som förhindrar en onykter förare att köra sitt fordon. Om förarens utandningsluft har högre alkoholkoncentration än gränsen för svensk lagstiftning, kommer alkolåset inte att tillåta motorstart.

.
”Dräger är marknadsledande i världen vad gäller att spåra och analysera alkohol i utandningsluft. Polisen är några av de som redan valt Dräger som sin leverantör av alkolås eller alkotestare.”
.

Dräger Alkolås Interlock XT är godkänt enligt Europeiska standarden CENELEC och dess svenska motsvarighet SS-EN:s normer 50436-1 för personer dömda för rattfylleri samt SS-EN: 50436-2 för frivillig användning. Dessutom är det E-godkänt.

Kontakta oss på TotalCar, så berättar vi mer.