Vi erbjuder körjournal med gratis App

Körjournal app

Körjournal app

Administrera Totalfleet Körjournal med vår app i vilken smartphone eller surfplatta som helst. I körjournal appen kan man enkelt se alla körningar, ändra eller komplettera.

  • Välj direkt i körjournal appen om körningen är privat eller i tjänst med ett enkelt knapptryck.

Med tjänste/privat valet direkt i körjournal appen så kan vi nu även ebjuda denna lösning till OBD anslutna körjournaler.

När det kommer till Elektroniska körjournaler finns det olika alternativ, alla med sina användningsområden; Men hur vet man vilken lösning som är bäst för en själv?

En populär lösning är att montera en enhet direkt i Diagnostik uttaget. Detta betyder att man i de flesta fall slipper montage kostnader. Möjlighet finns även att hantera tjänst/privat köringar direkt via mobil körjournal app!

Elektronisk körjournal

Utrustningen fungerar utmärkt för dig med förmånsbil som snabbt och enkelt vill få automatiskt genererade körjournaler direkt i e-posten

Enhet fastmonterad innanför instrumentpanelen är annars en väl beprövad och stabil lösning som garanterar exakt positionering, helt utan att märkas av i bilen.

Denna lösning ger företag möjligheten att på ett säkert och tillförlitligt sätt få total kontroll på sin fordonspark.

Totalcars Fastmonterade körjournaler kan dessutom kompletteras med massor av användbara funktioner. Så som Förarstöd för körbeteende, Identifiering av förare, Tjänst/Privat knapp, Temperatur Sensorer, m.m.

Elektronisk körjournal

Visste du att:

TotalCar har även specialiserad GPS utrustning för att hålla koll på fraktgods, Containrar, Personal larm, Personalliggare,  mm, besök vår hemsida på www.totalcar.se eller ring oss direkt för att lära dig mera om våra produkter!

Öppna som PDF