Innesäljare/Mötesbokare

Vi expanderar och utökar vår säljstyrka!

Vi söker vår nya säljstjärna med stora ambitioner som vågar utmana sig själv och är bekväm med att använda telefonen som sitt främsta redskap. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du gärna tar egna initiativ till att lösa uppgifter. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kundkontakt, gärna över telefon. Du är positiv, social, tävlingsinriktad och har viljan att sträva efter att nå personliga mål såväl som teammål.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare/mötesbokare:

 • Arbetar du med att avlasta företagets Key Account Managers med mötesbokningar
 • Använder du telefonen som ditt främsta arbetsverktyg
 • Har du en central roll i arbetet med att öka företagets försäljning
 • Är du den initiala kontakten mot kund
 • Hålla en kontinuerlig uppföljning och kundvård för att bygga upp en kundstock

För att du ska bli framgångsrik hos oss tror vi att du:

 • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med mötesbokning eller försäljning över telefon
 • Social och trivs med att prata med nya människor
 • Självgående med förmågan att arbeta under eget ansvar
 • Resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål

Vi erbjuder en av branschens attraktivaste lönemodeller som består av en fast och en rörlig del där du har möjligheten att påverka din lön utan tak. Goda karriärmöjligheter inom organisationen där möjligheten finns att utvecklas mot en roll som teamledare för innesäljarna/mötesbokarna alternativt ta steget som Key Account Manager. Utöver ett roligt team med högt i tak erbjuder vi:

 • Mobiltelefon
 • Tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag
 • 38,5 timmarsvecka

Vill du bli en del i vårt härliga gäng och vara med och bidra till Total Cars fortsatta framgång då kan du vara den vi söker!

Total Car sitter i fräscha lokaler nära Sollentuna Centrum. Är du intresserad eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Laszlo Beder Telefonnummer: 08-52509390 Skicka din ansökan till info@totalcar.se