Dräger alkolås

Dräger alkolås

Dräger Alkolås Interlock XT

Dräger Interlock XT är ett lättinstallerat och högkvalitativt alkolås som förhindrar en onykter förare att köra sitt fordon. Om förarens utandningsluft har högre alkoholkoncentration än gränsen för svensk lagstiftning, kommer alkolåset inte att tillåta motorstart.

Alkolåset är tillverkat för fordonsbruk och för att fungera i vårt kalla klimat. Dräger Alkolås Interlock XT uppfyller alla de krav som fordonsindustrin och yrkestrafiken ställer. Med ett alkolås monterat i fordonet påverkas också förarens attityd till alkohol och kan därmed verka för ett sundare leverne.

Dräger Alcotest 3000

När du vill vara helt säker på att du är körklar. Dräger Alcotest 3000 är en liten och lättanvänd alkotestare som ger dig en snabb och tillförlitlig analys av alkoholhalten i utandningsluften. Dräger Alcotest 3000 är mycket enkel att hantera, en knapptryckning behövs och instrumentet är klart att ta emot utandningsprovet. Blås i munstycket och resultatet visas direkt i displayen.drager 3000

Dräger Alcotest 6510

Formatet är litet och inställningsmöjligheterna många vilket gör att alkotestaren kan brukas inom de flesta användningsområden. I Dräger Alcotest 6510 kan du se de 10 senaste utandningsprov som du har gjort. Den loggar/spar information. Det är den informationen som skiljer från en Dräger Alcotest 3000. Annars är det samma mätteknink.

Dräger Alcotest 6810

Dräger Alcotest 6810 erbjuder professionella användare noggrann och snabb alkoholanalys av utandningsluft i ett användarvänligt och kompakt format. Tack vare alla inställningsmöjligheter kan instrumentet enkelt anpassas för att uppfylla olika internationella bestämmelser och riktlinjer. Med intuitiva menyer är det enkelt att använda och precisa mätresultat uppnås snabbt.

Läs mer om alkolås …